BrinkVeld Projectburo

BrinkVeld Projectburo bestaat sinds 2004 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als specialist op het gebied van levering, plaatsing en onderhoud van IBA-systemen, infiltratiesystemen en septic tanks. Het familiebedrijf is gevestigd in Steenwijk, in de Kop van Overijssel, maar het werkgebied van BrinkVeld Projectburo strekt zich uit over heel Nederland.

Advies en bemiddeling

Klanten van BrinkVeld Projectburo zitten verspreid door heel Nederland en bestaan uit provincie, gemeenten, waterschappen, bedrijven en particulieren. BrinkVeld Projectburo voert onder meer onderhoud uit voor BAM it, Antea Group – Realisatie en voor diverse particuliere projecten. Naast de installatie en onderhoud van IBA-systemen richt BrinkVeld Projectburo zich steeds meer op advies en bemiddeling. Gebruikers, beheerders en handhavers van IBA-systemen kunnen BrinkVeld Projectburo inschakelen voor onafhankelijk advies of bemiddeling. BrinkVeld Projectburo heeft een zeer uitgebreide databank opgebouwd met gegevens van ruim 30.000 bezoeken.

Betrouwbaar en servicegericht

Klanten kenmerken BrinkVeld Projectburo als een betrouwbare en servicegerichte organisatie. Kwaliteit en duurzaamheid vormen de basis. Klanten zien dit terug in de zeer ervaren en goed opgeleide medewerkers, het gebruik van duurzame, robuuste materialen en in de gemodificeerde IBA-systemen. Om de technische kwaliteit en duurzaamheid van IBA-systemen te blijven verbeteren, houdt BrinkVeld Projectburo de ontwikkelingen op het gebied van milieuwetgeving, afvalwatersanering en afvalwatersystemen nauwlettend in de gaten.